NS: Szalai, a félmeztelen király; Dárdai célja a bennmaradás – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.11. 23:16
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Szalai Ádám dicshimnuszát zengi a német sajtó. Tóth Ádámnak a tekintélyes Kicker szakírója elmondta, hogy szerinte a magyar csatár most érkezett meg végérvényesen a Hoffenheimbe.
Szalai Ádám dicshimnuszát zengi a német sajtó.
Tóth Ádámnak a tekintélyes Kicker szakírója elmondta, hogy szerinte a magyar csatár most érkezett meg végérvényesen a Hoffenheimbe.

Új sorozatunkban, a Sztárom a páromban híressé lett egykori csapattársaikról vagy edzőikről mesélnek a magyar labdarúgók. A 3. rész Hajnal Tamásé, aki dortmundi időszakából idézi fel a világbajnok Mats Hummelsszel kapcsolatos emlékeit. Aki akkoriban felnézett a Fradi középpályására...

Dárdai Pálnak sikerült az, ami ebben az idényben csak a Bayernnek: győzött a Herthával Leverkusenben. Somogyi Zsoltnak ezzel együtt elárulta, hogy a csapat célja továbbra is a biztos bennmaradás.

Pjongcsangban a keddi rövid pályás gyorskorcsolya áll a mieink fókuszában. Kovács Erika háromoldalas helyszíni jelentéséből kiderül, hogy Liu Shaolin Sándor és társai az első napi események jóvoltából máris sokkal nyugodtabbak.

Ha pedig hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – a Budapestre érkező pótangolokkal, a Kanada elleni világbajnoki hokis bravúrdöntetlennel, a nagyszerű Jean-Claude Killyvel – és Ortutay Gyulával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik