NS: Swaney: Botrány vagy vicc?; Sándor Tamás, a sikeredző – kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.19. 23:29
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

A fél világ Swaney Elizabeth „akrobatikus" síeléséről beszél, és idehaza is vérmérséklettől függően forrnak az indulatok, röhögnek az emberek, vagy idegesen felelősöket keresnek. Kovács Erika Pjongcsangban ott járt az ominózus félcsőselejtezőn…
A fél világ Swaney Elizabeth „akrobatikus" síeléséről beszél, és idehaza is vérmérséklettől függően forrnak az indulatok, röhögnek az emberek, vagy idegesen felelősöket keresnek.
Kovács Erika Pjongcsangban ott járt az ominózus félcsőselejtezőn…

Magyar Kupa-fordulóval tér vissza a futball a magyar pályákra. Mindössze hét első osztályú csapat várja a nyolcaddöntőt, már rég kiesett a Fradi vagy a Videoton, miközben Sándor Tamás a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényő élén épp az MTK ellen készül... Pietsch Tibor interjúja a Loki egykori karmesterével.

Dragan Alekszics harmadszor koronáztatott meg a Magyar Kupában a Szolnok élén. A férfi kosárlabda-hétvége győztes tábornoka minden kulisszatitkot elmesélt a péntektől vasárnapig tartó menetelésről.

Roberta Vinci nyert már néhány Grand Slamet párosban, játszott US Open-döntőt egyesben, most pedig annak örül, hogy megnyerte a selejtezőjét a budapesti WTA-tornán. Az olasz teniszező Győri Ferencnek arról is mesélt, hogy milyen volt Babos Tímea ellen döntőzni, és hogy mit tart a jelenlegi legjobb magyarról.

Ha pedig kedd, akkor Tenisz melléklet 4 oldalon – Roger Federer embertelen mennyiségű rekordjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik