NS: Senkitől sem félünk – Märcz; Morientes: Deschamps az egyik legjobb – hétfő

Vágólapra másolva!
2018.07.15. 22:37
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Vége: Franciaország a világbajnok! Négy oldalon tudósítás, statisztikák, nyilatkozatok, interjúk és vélemények, avagy minden, amit az oroszországi labdarúgó-vb utolsó napjáról tudni érdemes.
Vége: Franciaország a világbajnok!
Négy oldalon tudósítás, statisztikák, nyilatkozatok, interjúk és vélemények, avagy minden, amit az oroszországi labdarúgó-vb utolsó napjáról tudni érdemes.

Fernando Morientes szomorú azért, mert Cristiano Ronaldo elhagyja a Realt. A Real és a Monaco egykori sztárja Ilku Miklósnak Moszkvában elmondta, hogy Didier Deschamps-ot a világ egyik legjobb edzőjének tartja, ugyanakkor „furcsa világbajnokságként” aposztrofálta az oroszországi tornát.

Märcz Tamás a férfi vízilabda Eb hétfői rajtja előtt továbbra is tartja, hogy a csapat célja az olimpiai arany, Barcelona csak egy állomás. A szövetségi kapitány szerint egyre nagyobb a fiatal együttes tartása, és a fiúk nem félnek senkitől.

Novak Djokovics két év után ismét Grand Slam-győztes. Klein Ron helyszíni, wimbledoni tudósításából az is kiderül, hogy miért hívta meg a páholyába a könyökműtétjét végző sebészt…

Ha pedig hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – a KK-döntőbe jutó 1938-as Fradival, az ifjabbik Springer doktor fennkölt halálával, a harmincas évek magyar–német úszó- és pólós vetélkedésével és az Írószövetséggel, amely 1956 nyarán kikelt a sport ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik