NS: óriási a tét Costa Rica ellen; Bernek a vegyesre megy – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.12. 23:23
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Bármily furcsa, óriási a tétje a Costa Rica elleni, keddi, „mindössze” felkészülési mérkőzésnek. Bodnár Zalán írásából az is kiderül, hogy a Luxemburg elleni szégyenteljes vereség után pontosan mi is…
Bármily furcsa, óriási a tétje a Costa Rica elleni, keddi, „mindössze” felkészülési mérkőzésnek.
Bodnár Zalán írásából az is kiderül, hogy a Luxemburg elleni szégyenteljes vereség után pontosan mi is…

Michal Hipp Szombathelyen. Szlovákiából származó információk szerint már egyet sem kell aludni, és az egykori szlovák kapitány lesz a Pacsi-utód a Haladásnál.

Horvátország és Svájc már boldog, az olaszok még reszketnek. Minden, amit a pillanatokon belül záruló vb-pótselejtezőről tudni érdemes.

Három oldal tömény kézilabda. Ambros Martíntól az okkal elkeseredett Carlos Pastorig, a Fradi továbbvitt(?) pontjaitól az EHF-kupa-meccseken át a Veszprém már-már megszokott párizsi vereségéig.

Bernek Péter volt már remek hátúszó, rövid pályás világbajnok gyorsúszó – de mire megy vegyesen? Kovács Erikának elmesélte a világranglista második idejét érő 400 vegyeshez vezető utat.

És ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon. A rádiós legenda Pluhár Istvánnal, az 1957-ben rehabilitált Népsport-főszerkesztővel, Feleki Lászlóval és egy kőbányai olasszal, aki az AS Romáig vitte

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik