NS: Nikolics elit társaságban; Interjú a Santos-legendával

Vágólapra másolva!
2018.07.20. 00:52
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.


Nikolics megkapta a futball Oscarját! A Chicago Fire magyar légiósa az ESPY Awards-gálán az MLS legjobb játékosának járó díjat kapta meg, többek között Cristiano Ronaldóval, Roger Federerrel és Alekszandr Ovecskinnel együtt jutalmazták. Csillag Péter írása.
Nikolics megkapta a futball Oscarját!
A Chicago Fire magyar légiósa az ESPY Awards-gálán az MLS legjobb játékosának járó díjat kapta meg, többek között Cristiano Ronaldóval, Roger Federerrel és Alekszandr Ovecskinnel együtt jutalmazták. Csillag Péter írása.

Az Európa-liga selejtezőjében az azeri Neftci ellen 3–1-es hátrányból induló újpestiek már az első félidő közepén továbbjutásra álltak, és nem is engedték ki a kezükből a lehetőséget, ezzel követték a kedden továbbjutó Mol Vidi és Honvéd példáját, a Ferencváros azonban az izraeli Maccabi Tel-Avivval szemben egy góllal lecsúszott a következő fordulóról.

Ma már nem látni Peléket és Puskásokat, mondja az egykor Pelével egy csapatban játszó brazil Lima. Csodálta a magyar zsenit, Neymart pedig igazi példaképnek tartja. A Brazíliából jelentkező Babják Bence készített interjút a Santos-legendával.

Női vízilabda-válogatottunk az olimpiai bronzérmes oroszok legyőzésével biztosan ott lesz a barcelonai Európa-bajnokság negyeddöntőjében, minden bizonnyal a csoport második helyéről jut tovább. Ez a jó hír, a rosszat pedig már egy nappal korábban tudtuk, a férfiak jókora pofont kaptak az olaszoktól, a vereség másnapján a helyszínről tudósító Roska Emese Boglárka arra volt kíváncsi, a csapatnak sikerült-e túltennie magát a kudarcon.

Még el sem kezdődött a Formula–1 Német Nagydíja, de már bőven volt beszédtéma Hockenheimben. A négyszeres világbajnok Lewis Hamilton ugyanis két évvel meghosszabbította szerződését a Mercedesszel, s amint azt brit pilóta elmondta, más csapatnak esélyt sem adott. Zsoldos Barna helyszíni tudósítása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik