NS: mit csinált Babos Tímea a wimbledoni kiesés után? – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 23:16
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

• A Nemzeti Sportban jelentette be Hajnal Tamás, hogy 22 évnyi profi pályafutás után felhagy az aktív futballal. A Ferencváros középpályása lapunknak elmondta, hosszabb mérlegelés eredményeként hozta meg élete egyik nehéz döntését. A legutóbbi idényben már elég sokat bajlódott sérüléssel, és emiatt nem mindig tudott annyit segíteni a csapatnak,
amennyit szeretett volna, ráadásul elkezdte a felkészülést a játékoskarrierje utáni időszakra is azzal, hogy jelentkezett egy, az UEFA által indított nemzetközi felsőfokú képzésre.

• Végre magyar sikerélményről is beszámolhatott munkatársunk Wimbledonból. Az angol nyílt nemzetközi teniszbajnokság negyedik napján Babos Tímea és párja, a francia Kristina Mladenovic első kiemelthez méltó remek játékkal győzött, és jutott tovább a női párosok versenyében. A mérkőzés után a magyar játékos nyilatkozott lapunknak is, és arról is beszélt, mivel töltötte a hétfő óta eltelt időt, amikor igencsak letört hangulatban volt az egyesbeli kiesése miatt.

• Munkatársunk ott volt Dohában, ahol a nemzetközi és a magyar szövetség vezetői aláírták a 2019-es egyéni asztalitenisz-világbajnokság megrendezéséről szóló szerződést. Budapest – amely eddig három vb-nek adott otthont – 69 esztendő után lehet a legrangosabb sportági világverseny házigazdája. Nátrán Roland, a MOATSZ első embere lapunknak elmondta, egy tudatosan felépített folyamat eredménye a mostani szerződéskötés. Hogy milyen előzményei voltak a katari ünnepségnek, kiderül beszámolónkból.

• Sportkrém mellékletünk vendége ez alkalommal az evezős Juhász Adrián, akit fotóriporterünk a családi farmon, csodás sajtok társaságában fényképezett le. A világbajnok sportoló ugyanis, ha ideje engedi, Nagykörűn szívesen segít be szülei gazdaságába, bár amióta megszületett a kislánya, Dézi, azért vele tölti a legtöbb szabad percét. A sportembert ezer szál köti Szolnokhoz, de nagyon közelinek érzi magához a japán kultúrát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik