NS: Lőw három frontra készül; Michelisz: „Visszatértem!” – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.25. 22:39
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Lőw Zsoltot családja körében látogatta meg a Balatonon Pietsch Tibor és Szabó Miklós, és a német ezüstérmes RB Leipzig másodedzője a mögötte álló évek minden részletébe beavatja a Nemzeti Sportot. Gulácsi elé nem szerződtettek kapust, és már most törik a fejüket azon, hogy miként bírja majd a csapat a BL-lel együtt immár háromfrontos terhelést.
Lőw Zsoltot családja körében látogatta meg a Balatonon Pietsch Tibor és Szabó Miklós,
és a német ezüstérmes RB Leipzig másodedzője a mögötte álló évek minden részletébe beavatja a Nemzeti Sportot. Gulácsi elé nem szerződtettek kapust, és már most törik a fejüket azon, hogy miként bírja majd a csapat a BL-lel együtt immár háromfrontos terhelést.

Zsótér vs. Prosser, egy NB I-es és egy NB II-es bajnok, két akadémista, mindketten a „túloldalon”. Bodnár Zalán portréja a Honvéd-nevelés Puskás-játékosról, és a Puskás-nevelés (ex)kispestiről.

Nikolics Nemanja csak kicsit fájlalja, hogy kihagyott két óriási helyzetet, hiszen közben egyrészt lőtt is egy gólt, másrészt csapata, a Chicago Fire is villogott. Smahulya Ádám írása.

Fucsovics Márton duplán boldog lehetett az ilkley-i füvön. Tenisztornát nyert és wimbledoni rajtjogot is: Klein Ron interjúja.

Michelisz Norbert érthetően boldog, és Tóth Anitának azt is elmesélte, miért. A WTCC portugál hétvégéjének kulisszatitkai.

És ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – Kozma Picivel, Puskásék belgrádi Balkán-kupa-sikerével, Roland Garros-bajnok Asbóth Józseffel és 1967-es évértékelővel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik