NS: kosarazó Storck-csapat, motivált Bódi – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.31. 23:00
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Fókuszban az Európa-bajnokság
Fókuszban az Európa-bajnokság

Kosaraztak egyet
A válogatott edzőtáborában osztrák újságírók is kíváncsiskodtak – és mit láttak? Kosárlabdázó futballistákat. A délelőtti edzésen lazább játékkal készültek a legjobbjaink, és jól is jött a feszültségoldás, ugyanis Bernd Storck szövetségi kapitány kihirdette az Eb-re utazó keretet. A szakember minden döntését megindokolta, azt, hogy miért maradtak ki a fiatalok és Gyurcsó Ádám, azt is, hogy ki utazott máris haza Magyarországra, és azt is, hogy ki utazik Gelsenkirchenbe a szűk keretből kimaradók közül.

Edzés sérülés után
Van-e még panasza a sokáig sérüléssel bajlódó Elek Ákosnak? Az edzéseken teljes erőbedobással küzd, vagy még visszahúzza a lábát? Kollégánk, Somogyi Zsolt a helyszínen figyelte a diósgyőri középpályást, ha kíváncsiak, mit látott, a Nemzeti Sport második oldalán elolvashatják.

A 23-as bűvöletében
Számba vettük a huszonhármakat… Ki milyen poszton bevethető, hányadik életévét tapossa, erősségei, gyengeségei. Király Gábortól Szalai Ádámig.

Mozgásban a hazai pályákon

Kezdődhet a keringő!
Bódi Ádám: irány a Videoton! A debreceni szélső elmondta, miért döntött a váltás mellett, és nem titkolta azt sem, hogy furcsa lesz a Loki-mez helyett a Vidiébe bújnia, azonban rendkívül motiváltan várja a szereplést az NB I egyik legerősebb csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik