NS: Lukakunak 50-es lába volt… – Juhász; Sofron újra Fehérváron – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.09. 23:17
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Új sorozatunkban, a Sztárom a páromban híressé lett egykori csapattársaikról vagy edzőikről mesélnek a magyar labdarúgók. Az 1. rész Juhász Rolandé, aki anderlechtes korszakából idézi fel a már 16 évesen 50-es lábon járó, kőkemény fizikumú, szupertehetséges Romelu Lukakuval kapcsolatos emlékeit.
Új sorozatunkban, a Sztárom a páromban híressé lett egykori csapattársaikról vagy edz
őikről mesélnek a magyar labdarúgók. Az 1. rész Juhász Rolandé, aki anderlechtes korszakából idézi fel a már 16 évesen 50-es lábon járó, kőkemény fizikumú, szupertehetséges Romelu Lukakuval kapcsolatos emlékeit.

Gera Zoltán felépült, meggyógyult és csapata után utazott. A Fradi edzőtáborából megtudtuk, mikor térhet vissza a pályára a 97-szeres válogatott Üllői úti ikon.

Angliában már-már felfoghatatlan méretűre duzzadtak a tv-s pénzek. Szeli Mátyás anyagából kiderül, hogy a magyar egészségügyben összesen nem forog annyi pénz, mint az angol klubok csak a televíziótól származó bevétele, a focinkról nem is beszélve...

Pjongcsangban ég a láng. De Kovács Erika helyszíni jelentéséből az is kiderül, hogy miért utazott vissza Szöulba a műkorcsolyázó Tóth Ivett, és hogy a szombati férfi 1500 előtt mivel töltik utolsó óráikat Liu Shaolin Sándorék.

Sofron István újra a fehérvári jégen. Igaz, az osztrák Villach színeiben, ám Bobory Balázsnak a doppingvétség miatt fél évre eltiltott hokis arról is beszél, hogy miként képzeli a visszatérést a válogatottba.

Ha pedig szombat, akkor Hosszabbítás melléklet, mégpedig annak téli olimpiai különkiadása 8 oldalon – Hunyady Emesével, Huszár Erikával, a téli játékok történetének legnagyobb sztorijaival, a pjongcsangi helyszínekkel és Magyarország szöuli nagykövetével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik