NS Hosszabbítás: Szerbia és Magyarország, a futball és a kosárlabda döntetlenre áll

Vágólapra másolva!
2019.03.08. 21:29
null
(Fotó: Dömötör Csaba)
A korábbi élvonalbeli futballista, az ismert játékosmenedzser, Filipovics Vladan mindhárom fia tehetséges sportoló – a Nemzeti Sport szombati mellékletében, a Hosszabbításban elolvashatják, miért áll egyelőre döntetlenre a Filipovics fiúk között a labdarúgás és a kosárlabda.

A családfő, a mások mellett Juhász Rolandot, Huszti Szabolcsot, Nikolics Nemanját és Eppel Mártont képviselő F-Group ügyvezetője, Filipovics Vladan legnagyobb gyermeke az NB I-es Serco TF-Budapest kosárlabdacsapatát erősítő, 21 éves Stefan, a középső az Újpest FC támadója, a 19 éves Marko, a legkisebb pedig a Vasas Akadémiában kosarazó 13 esztendős Igor.

A négy Filipovics fiúval Pietsch Tibor és Dömötör Csaba töltött el egy kivételes, de rendkívül mókás délutánt, amely során kiderült, ki szerb és ki magyar, kiből lehetett volna a második Peter Crouch, ki barátkozott össze Luka Modriccsal, kinek nem töri a fenekét a kispad, és ki nem lát már el a dartstábláig sem.

És a Hosszabbításban még olvashatnak arról is, hogy…

…miként vált a pongráctelepi vagányból a kapitány ásza. Az asztalitenisz-csodatrióról szóló sorozatunk harmadik részében Gergely Gáborról írt Szűcs Miklós.

…miként jutott el a Duna-parti kacsázástól az olimpiai ezüstéremig Kulcsár Gergely. A 85. születésnapját ünneplő világklasszis gerelyhajítóval Vincze Szabolcs beszélgetett.

…miért tartja Sopront tökéletes választásnak Candice Dupree, a kétszeres világbajnok kosárlabdázó. Az Euroliga-győzelemre hajtó világsztárral Fazekas Zoltán készített brutálisan őszinte interjút.

…ki nyerheti meg a hétvégén rajtoló MotoGP-szezont. Az összesen kilencszeres világbajnok Valentino Rossit és a hétszeres világbajnok Marc Márquezt Tóth Anita „küldte harcba”.

…miért választotta inkább a musical világát a rendkívül tehetséges futballistának induló Sándor Péter. A 200 első randi című sorozat sztárját Mohay Gábor kérdezte.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik