NS: Hargitay és Hosszú elbeszélnek egymás mellett; Pintér a Fradi ellen – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.02. 23:16
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Túlzás nélkül kijelenthető, a nap híre Nico Rosberg váratlan bejelentése. A Mercedes friss világbajnok német pilótája úgy érzi, eddig mindent a gyerekkori álma valóra váltásának rendelt alá, s miután elérte, többé nem szeretne áldozatokat hozni, ezért visszavonul a versenyzéstől. De vajon mihez kezd ezután? Ki pótolhatja jövőre a Mercedesnél? Mit szóltak a kollégái? Zsoldos Barna összeállítása.

Nico Rosberg váratlan bejelentése. A Mercedes friss világbajnok német pilótája úgy érzi, eddig mindent a gyerekkori álma valóra váltásának rendelt alá, s miután elérte, többé nem szeretne áldozatokat hozni, ezért visszavonul a versenyzéstől. De vajon mihez kezd ezután? Ki pótolhatja jövőre a Mercedesnél? Mit szóltak a kollégái? Zsoldos Barna összeállítása.

Úgy tűnik, ez olyan visszavonulós, lemondós péntek volt, hiszen a magyar női röplabda-válogatottat kétszer is az Európa-bajnokságra vezető belga Jan De Brandt feláll a kispadról. Semmi kétség, a szakember távozásával egy sikeres korszak zárult le a nemzeti csapatnál. Papp Bálint hátteret is megvilágító írása.

A labdarúgó NB I 18. fordulójának egyik slágermeccse a Ferencváros mezőkövesdi vendégjátéka lesz, hiszen köztudott, hogy a Mezőkövesd edzője, Pintér Attila ezer szállal kötődik a zöld-fehérekhez. Ennek kapcsán megnéztük, hogy a szakembernek milyen a mérlege a Ferencvárossal szemben. Nos, érdekes adatra leltünk...

Kanadában folytatódik a magyar úszóháború. Megszólaltattuk a bizarr helyzetbe kerülő kapitányt, Hargitay Andrást, aki úgy látja, a magyar úszósportot nem feszítik generális, drámai problémák. Igaz, azt sem tagadja, hogy a windsori rövid pályás világbajnokság helyszínén tartott edzői megbeszélésen elbeszéltek egymás mellett Hosszú Katinkával és Shane Tusuppal, akik a beszélgetés közben felálltak és otthagyták a találkozót.

Szombati Hosszabbítás-mellékletünk tartalmából: Rosberg és Hamilton küzdelme tényleg visszaidézett valamit Senna és Prost legendás ütközeteiből – az év párharca számokban; A zengővárkonyi gesztenyefák árnyékában nyugszik a magyar természetjárás apostola – Rockenbauer Pál sírjához zarándokoltunk; Nem engedték 13 millióért a Juventushoz, odaadták 18 millióért az Olympiakosznak – Détári „Lájosz" bazi nagy görög kalandja

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik