Újra finálét vív a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO. A címvédő hősies küzdelemben gyűrte le az elődöntőben az igen erős román CSM Bucuresti együttesét, és az aranyéremért – akárcsak tavaly – a macedón Vardar Szkopjével csatázik majd a Papp László Budapest Sportarénában. Hogy miként értékelte a találkozót az ETO szezon végén búcsúzó edzője, Ambros Martín, hogyan élte meg a meccset a csapat egyik legjobbja, Eduarda Amorim, kiderül helyszíni tudósításunkból. Természetesen megszólal az elődöntő több más szereplője is.

A Ferencváros a 93. percben még győztesnek tűnt, egy perccel később azonban a Vasas egyenlített a Groupama Arénában, így a 30. forduló után újfent a Videoton vezeti az OTP Bank Ligát. Hogy miként reagált a hazaiak hátvédje, Leandro a történtekre, mit mondott a lefújást követően a két vezetőedző, s milyen hangulat uralkodott a zöld-fehérek öltözőjében – nos, mindez kiderül helyszíni beszámolónkból. Munkatársaink természetesen ott voltak a további öt NB I-es meccsen is.

Helyszíni beszámolót készítettünk a két ősi rivális, a Veszprém és a Szeged férfi kézilabdacsapatának bajnoki döntőjéről. Az első meccsen, hazai pályán a Pick szerzett négygólos előnyt, ami ugyan még nem garancia a végső sikerre, de esélyt ad – 11 évi veszprémi uralkodás után – a trónfosztásra. Stefán Sigurmannsson, a szegediek balszélsője többek között azt is elárulta, honnan került a meccset követően kék festék az arcára, s azt is elemezte, mi volt a győzelmük titka, mit sikerült leginkább megvalósítaniuk a taktikából.

Háromszor is ütközött a WTCR-sorozat harmadik versenyén, a „zöld pokolként” emlegetett nürburgringi pályán Michelisz Norbert, így számára nem alakult a legjobban ez a versenyhétvége. A Hyundai pilótája lapunknak nyilatkozott, s reagált azokra az internetes kritikákra is, hogy nem vezetett elég bátran, elég agresszíven. Hogy miként látta mindezt az érintett, s hogy szerinte mennyire kifizetődő törni-zúzni a versenypályán, kiderül írásunkból.