NS: gondolkodtunk, gondolkodtunk – péntek

Vágólapra másolva!
2016.07.28. 23:43
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
Több helyen is ott voltunk az események sűrűjében csütörtökön, és igen alaposan beszámolunk a tapasztalatokról. Azt mondja, hogy:– végighallgattunk mindent, amit Kubatov Gábor mondott a Ferencváros sajtótájékoztatóján, és el is gondolkodtunk rajta

– végignéztük a Videoton 1–0-s vereségét az Európa-liga-selejtezőn, és azon is elgondolkodtunk…

– végigvártuk a magyar férfi vízilabda-válogatott egyik utolsó edzését a riói indulás előtt, és azon gondolkodtunk, milyen esélyei vannak Benedek Tibor csapatának az olimpián (jók, amúgy), Bíró Attila női kapitánnyal pedig arról csevegtünk, hogy bírja a csapat, hogy hivatalos, pontosan számolt, szabályosan levezetett edzőmeccseken még kijönnek a hibák.

– ott voltunk Szolnokon, az olimpiára készülő kajakosok edzésén, ahol azon gondolkodtunk, hogy bizony a férfikajak szakágban mindenkinek ez lesz az első olimpiája – de a versenyzők maguk jókedvűek és optimisták, és az a lényeg.

– sőt, a Formula–1-es Német nagydíj médianapján is ott voltunk, ahol pedig azon gondolkodtunk, hogy lehet bármilyen eredményes Sebastian Vettel, a németek számára mindig Michael Schumacher marad a nagybetűs pilóta.

De emellett van Nikolics Nemanja-interjúnk, elemezzük az MTK csatárproblémáit, és Tisza Tibor is elmondja, hogyan élték meg Debrecenben a Kondás korszak végét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik