NS: A németek? Mint mindig…; Eppel Kazahsztánban – vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.23. 23:13
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Toni Kroos akkor lőtte vissza az életbe a németeket, amikor talán már Joachim Löw sem számított rá. A labdarúgó-világbajnokság szombati napjáról, a gálázó belgákról, az újabb mexikói varázslatról, Titéről és Neymarról, a tiszteletbeli argentin Musáról, no meg arról, hogy Csillag Péter miként vált vad Krilja Szovjetov-ultrává – tartalmas hét oldalon.
Toni Kroos akkor lőtte vissza az életbe a németeket, amikor talán már Joachim Löw sem számított rá.
A labdarúgó-világbajnokság szombati napjáról, a gálázó belgákról, az újabb mexikói varázslatról, Titéről és Neymarról, a tiszteletbeli argentin Musáról, no meg arról, hogy Csillag Péter miként vált vad Krilja Szovjetov-ultrává – tartalmas hét oldalon.

Eppel Márton is követheti Kazahsztánba a Kleinheisler, Elek duót. A tavalyi gólkirály Honvéd-csatár esélyeiről Cserháti András írt minden lényeges kérdést tartalmazó összefoglalót.

Budapesten meg lehet süketülni, de a látvány mindenért kárpótol. Ismét Red Bull Air Race a Duna felett, a hétvége első számú hazai látványossága képben és szövegben.

Zsoldos Barna a Francia Nagydíjon a Mercedes feltámadásának volt a szemtanúja. A Paul Ricard-pályán 2008 után először zajló F1-es hétvége szombati napjáról helyszíni beszámoló egy oldalon.

Ha pedig vasárnap, akkor Junior melléklet 4 oldalon – amelyből egyebek mellett kiderül, hogy legtehetségesebb ifjú sportolóinkat is ledöntötte a futball-vb-láz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik