Műúszás: a magyarok három ezüstöt szereztek Madridban

LIPICZKY ÁGNESLIPICZKY ÁGNES
Vágólapra másolva!
2018.05.26. 20:36
null
A magyar csapat remekel Madridban
Eddig három ezüstérmet nyertek a magyarok a madridi műúszó világkupa-versenyen. Kiss Szofi egyéniben a technikai és a szabadprogramban is a dobogó második fokára állhatott fel, s tagja volt a kombinációs kűrben ezüstös magyar válogatottnak is.

 

Egy héttel a budapesti világkupa-verseny után ezen a hétvégén már Madridban csobbantak vízbe szinkronúszóink. Kiss Szofi remek eredményekkel rukkolt elő a spanyol fővárosban, eddig három ezüstöt nyert, s vasárnap még párosban is szerepel ezen a viadalon.

„A két egyéni számban nyújtott teljesítményemmel elégedett vagyok, a helyezésemmel nem annyira, hiszen szerettem volna első lenni ezen a versenyen. De nem vagyok telhetetlen, hiszen ez pályafutásom eddigi legjobbja, eddig csak bronzérmem volt világkupa-versenyről – magyarázta Kiss Szofi, aki egyre magabiztosabban szerepel a nemzetközi mezőnyben. – Ahogy haladunk előre ebben a szezonban egyre jobb eredményeket érek el, örülnék neki, ha a glasgowi Európa-bajnokságon már 80 pont körüli eredménnyel zárnám a versenyt.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik