MOB: A politikai vezetés továbbra is támogat – Borkai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.12. 17:00
Borkai Zsolt úgy érzi, jó eséllyel indul a MOB május 2-i tisztújító közgyűlésén, de akkor sem lennének „álmatlan éjszakái”, ha mást választanának meg az olimpiai bizottság elnökének.

„Bízom a támogatottságomban, ezért is vállaltam azt, hogy nemes küzdelemben dőljön el, a jövőben ki lesz a MOB elnöke. A fair play szelleme is ezt kívánja tőlem. Az április huszonegyedikei rendkívüli közgyűlésen az alapszabály módosításával minden lehetőséget megadunk azok számára az indulásra, akiknek elnöki ambíciói vannak. A korábbi alapszabály szerint nem tudtak volna elindulni. Aztán május másodikán jöhet a tisztújító közgyűlés” – idézi a kisalfold.hu Borkai Zsoltot. kisalfold.hu Borkai Zsoltot.

A lap arról is megkérdezte a sportvezetőt, mit szól hozzá, hogy állítólag már nem élvezi a politikai vezetés bizalmát.

„Én is hallottam róla, hogy a politika már nem támogat engem, de én ezt nem így tudom. Korábban nekem is voltak kétségeim efelől, ezek azonban elmúltak – mondta Borkai. – Több ismert közszereplő közelmúltbeli nyilatkozata ugyanezt erősíti meg bennem. Bízom benne, hogy folytatni tudom a munkát a MOB élén, de nem lesznek álmatlan éjszakáim, ha ez mégsem következik be. Néha megkérdezik tőlem, mi lesz május másodika után akkor, ha… Viccesen azt szoktam válaszolni: május harmadika.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik