Borics Ádám ismét lecsapott (Fotó: Bellator MMA)

 

A 26 éves Borics Ádámra itthon és Amerikában is a júniusi, Aaron Pico elleni győzelmét követően figyelt fel a tágabb közvélemény, amikor egy gyönyörű repülő térdrúgással győzött a UFC után a 2. számú MMA-szervezet, a Bellator New York-i gáláján.

Borics következő meccsére magyar idő szerint vasárnap hajnalban került sor a kaliforniai Inglewoodban, ahol a Bellator pehelysúlyú GP-sorozatának nyitó fordulójában a szervezet korábbi világbajnoka, a 32 éves Pat Curran volt az ellenfél, akit korábban még sosem ütöttek ki a pályafutása során.

Hát most ez a pillanat is elérkezett. Borics már az első menetben is jobb volt combrúgásainak köszönhetően, a második menet hajrájában pedig ismét elővette specialitását, a repülő térdrúgást, amellyel leterítette Currant, majd a földön addig ütötte, míg a mérkőzésvezető be nem szüntette a meccset.

Borics így 14–0-ra javította a mérlegét, a Bellatornál pedig 5–0-val áll. Még a meccs előtt újabb négy mérkőzésre szóló szerződést kötött a magyar harcossal a Bellator, a GP-sorozat 2. fordulójában az amerikai Emmanuel Sanchezzel küzdhet meg. A sorozat győztese 1 millió dollárt nyer.     

A szárnyas huszár újabb győzelme