Az orosz harcos többször szóba hozta már, könnyen lehet, hogy elhagyja a legnagyobb MMA-szervezetet, és kapott is gyorsan két ajánlatot: egyet a WWE-től, hogy pankrátornak álljon, valamint egyet az amerikai rappertől, 50 Centtől, hogy csatlakozzon az ő általa szponzorált Bellatorhoz.

Legutóbb pedig arról szóltak a hírek, hogy Floyd Mayweather ellen lépne ringbe, pont úgy, ahogy McGregor is tette, vagy összehoznak egy visszavágót az írrel.

Utóbbira azonban, nagyon úgy tűnik, nem sok esély maradt.

Nurmagomedovnak már csak egy meccse lesz? (Fotó: AFP)

„Nincs az a pénz, hogy újra ketrecbe lépjen McGregor ellen! Már fel is ajánlották a visszavágó lehetőségét, 15 millió dollárt fizetnének a meccsért, de Habib nemet mondott” – mondta az orosz sport-express.ru-nak Nurmagomedov nagybátyja, aki a további tervekről is mesélt.

„Habib egy meccset szeretne még, ki akar állni Tony Ferguson ellen, aztán vissza fog vonulni” – tette hozzá Aleksz Nurmagomedov.

A Ferguson elleni meccs már régóta tervben van, négyszer is beharangozták, hogy az orosz összecsap a 27 meccséből 24-et megnyerő amerikaival, ám mind a négy alkalommal közbejött valami, ami miatt le kellett mondani a találkozót.

A beszámolók szerint leghamarabb jövő májusban láthatjuk újra harcolni Nurmagomedovot. Ami könnyen lehet, az utolsó alkalom is lesz.