MMA: Nurmagomedovot és McGregort is felfüggesztették

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.12. 11:00
Mint arról beszámoltunk, óriási balhéba fulladt Habib Nurmagomedov és Conor McGregor meccse a UFC-ben, mert miután az orosz harcos legyőzte ír riválisát, kiugrott a ketrecből, és óriási tömegverekedést indított el. A Nevada Állami Sportbizottság friss döntése szerint a két sportolót – október 15-i kezdettel – tíz napig, azaz az október 24-én sorra kerülő meghallgatásukig felfüggesztették.

Mint arról beszámoltunk,Habib Nurmagomedov a negyedik menetben fojtással kopogásra kényszerítette Conor McGregort, így az ír úgy kapott ki négy menetben a Las Vegas-i MMA-gálán, hogy szinte esélye sem volt a győzelemre.Mint arról beszámoltunk,Habib Nurmagomedov a negyedik menetben fojtással kopogásra kényszerítette Conor McGregort, így az ír úgy kapott ki négy menetben a Las Vegas-i MMA-gálán, hogy szinte esélye sem volt a győzelemre.

Nurmagomedov a győzelem után kiugrott a ketrecből és verekedni kezdett, majd kis késéssel a ringben is kitört a káosz. Végül akkora volt a balhé, hogy eredményt sem mertek hirdetni, és inkább kivezették a két harcost.

A The Guardian beszámolója szerint most McGregort és Nurmagomedovot is ideiglenesen felfüggesztette a bizottság (igaz, az ír egészségügyi okok miatt november 6-ig amúgy sem léphet a küzdőtérbe), a végleges döntés azonban csak az október 24-i, Las Vegas-i meghallgatás után várható.

Nurmagomedov csütörtökön nyílt levélben kilépéssel fenyegette meg a UFC-t, erről ide kattintva olvashatnak bővebben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik