„Nem foglalkozom túlságosan még a lehetséges döntőbeli ellenfelekkel, csak a következő harcomra akarok fókuszálni. Természetesen néha azért gondolok rá, és úgy vélem, hogy a döntőbe juthatok, ahol az ellenfelem A. J. McKee lehet” – idézi Boricsot az mmafighting.com szakoldal.

Nem véletlenül emelte ki a 24 éves amerikait, hiszen 14–0-val kezdte pályafutását, ráadásul rendkívül sokoldalú versenyző, hiszen birkózó, ökölvívó, karate-, cselgáncs- és kick-boksz alapokkal is rendelkezik. Sikereit is változatosan aratta, ötöt kiütéssel, négyet fojtással, ötöt pontozással.

A 26 éves „magyar szárnyas huszár” Curran legyőzésével ugyancsak 14–0-val áll, a Bellatornál pedig 5–0-ra javította a mérlegét.

„Örülök, hogy Pat Currant kaptam az első fordulóban, az ő stílusa fekszik nekem. Korábbi világbajnok, én pedig kemény srácokkal akarok küzdeni. Ő pedig nagyon kemény, talán a legkeményebb ebben a divízióban” – mondta ellenfeléről a magyar bunyós.

„Alapvetően a kontraütésekre szokott berendezkedni, okosan kellett bunyóznom és higgadtnak maradni. Úgy kellett ütéseket és rúgásokat bevinnem, hogy közben figyeljek arra, hogy ne kerüljek túl közel hozzá, mert nagyon tapasztalt harcos, aki kihasználhatta volna. Nem volt szabad kapkodnom, mindig az a célom, hogy lezárjam a meccseimet, de most higgadtan kellett küzdenem” – tette hozzá.

A CURRAN ELLENI MECCS