Magyarok a BL-ben; Bánhidi, az egyik szülő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.20. 23:29
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Magyar labdarúgók a Bajnokok Ligájában – mármint a CONCACAF-ban. Természetesen az összehasonlítás az európai csúcsligával sántít (ami egyértelműen kiderül egyebek mellett a pénzdíjakból is...), de Sallói Dániel, Baráth Botond és Németh Krisztián ott lesz az észak- és közép-amerikai régió legjelentősebb klubsorozatában.

Nagyüzem a labdarúgó Magyar Kupában és a Bajnokok Ligájában. Kétszer két oldalon minden, amit a futballszerdáról tudni érdemes. Taksonytól Madridig...

Márton Anita hosszú sérülésből van kilábalóban, és a jövő héten máris fedett pályás Eb-n indul. Az olimpiai bronzérmes súlylökő kétszeres címvédőként a közelmúlt eredményeitől némiképpen elmaradva sem rejti véka alá, hogy az aranyért megy Glasgow-ba...

Bánhidi Ákos nem csupán az Év (egyik) edzője lett, de az olimpiai bajnok short track-váltó tagjai szerint egyenesen főszerepe van a diadalban. Kovács Erika interjúja mellé az úszó Hosszú, Petrov, a tornász Berki, Kovács és a vívó Szilágyi, Decsi duó is elmondja, milyen a tökéletes edző-tanítvány kapcsolat.

És ha csütörtök, akkor ezúttal is Amerika melléklet 4 oldalon – a Gettómilliomossal, a fekete közösség havával és az MMA térdkérdésével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik