Koronavírus: Hogyan tovább, magyar sport? – online konferencia neves előadókkal

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.12. 10:41
null
Az érdeklődők Gulácsi Péter előadását is meghallgathatják (Fotó: Török Attila)
Nagyszabású, szinte minden területet érintő élő online konferenciát rendez Hogyan tovább, magyar sport? címmel május 20-án, szerdán 16 órától az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a koronavírus-járvány hatásairól, a szakmai és gazdasági kilátásokról.

Az internetes eseményen előadást tart mások mellett Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Lénárt Ágota pszichológus, Dénes Ferenc sportközgazdász, Petrov Iván úszóedző, sportszülői minőségében Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, és megosztja gondolatait a jelen három klasszis sportolója is: a szintén kétszeres ötkarikás győztes kardvívó, Szilágyi Áron, a háromszoros párosvilágbajnok teniszező, Babos Tímea, valamint az RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Gulácsi Péter, aki a Bundesliga hétvégi folytatásán a zárt kapus mérkőzések miliőjéről már testközeli tapasztalatot is szerezhet.

A szervezők szándéka szerint a négyórásra tervezett – a Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla programja támogatásával megvalósuló – konferencia nézői olyan információk, tanácsok sorával gazdagodhatnak, amelyek segítik a jelenlegi helyzetből való kilábalást, az újrakezdést.

Az online eseményre regisztrálni kell, a részvételi díj 2000 forint. Részletes program és jelentkezés ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik