Könyves: Sohasem adom fel!; 10 év után csúcson a Lakers

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.12. 22:10
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

A vasárnapi belgrádi Nemzetek Ligája-meccs hőse volt Könyves Norbert. A zentai születésű moholi csatár még most sem nagyon hiszi el, ami vele történt. Emellett szűkebb pátriájából is többen elmondták a véleményüket, mint ahogyan Marco Rossi és Szalai Attila is visszaemlékezett a szerbek elleni 90 percre. Visszatekintő három oldalon.
A vasárnapi belgrádi Nemzetek Ligája-meccs hőse volt Könyves Norbert.
A zentai születésű moholi csatár még most sem nagyon hiszi el, ami vele történt. Emellett szűkebb pátriájából is többen elmondták a véleményüket, mint ahogyan Marco Rossi és Szalai Attila is visszaemlékezett a szerbek elleni 90 percre. Visszatekintő három oldalon.

Lovrencsics Gergő egyelőre csak a Kisvárdára figyel. A Fradi védője tudja, hogy kemény menetelés elé néz a csapat, a várdaiak és az Újpest elleni derbi közben például elmennek Barcelonába...

Rafael Nadal befogta Roger Federert, és még hol a vége?! Klein Ron megvizsgálta, hogy milyen perspektívája van a bőven harminc feletti Nadal, Djokovics, Federer triumvirátusnak.

Tíz év után újra bajnok a Los Angeles Lakers. Az NBA királyainak győzelméről, LeBron Jamesről és az egykori csapattárs, Kobe Bryant emlékéről írt Győri Ferenc.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik