Ketrecharc: nagyon megverték Bud Spencer unokáját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.23. 08:54
null
Pedersoli vert helyzetben (Fotó: MMA mania)
Bud Spencer unokája, Carlo Pedersoli Jr. (11–2) elszenvedte MMA-pályafutása második vereségét, a UFC Sao Pauló-i gáláján első menetes KO-val maradt alul a brazil Alex Oliveirával szemben.

A váltósúlyú Carlo Pedersoli Jr. 2014 óta számít profi MMA-harcosnak, idén májusban pedig már a szakág vezető szervezetnél, a mérkőzéseit nyolcszög alakú ketrecben rendező UFC-nél is kesztyűt húzott. Szombaton a UFC brazíliai, Sao Pauló-i gáláján lépett fel, de mindössze 39 másodpercet töltött az oktagonban.

Egy sikertelen rúgási kísérletet követően a hazai közönség előtt küzdő Alex Oliveira ugyanis megkontrázta Pedersolit, sikerült a földre vinnie, és miután az amerikai-olasz már képtelen volt védekezni brazil ellenfele ütéseivel szemben, a mérkőzésvezető beszüntette a küzdelmet. Oliveirának ez volt a 19. győzelme (5 vereség és egy döntetlen mellett), Pedersolinak pedig a második veresége (11 siker mellett).

Pedersoli nagyapja a színészként világhírűvé vált, Magyarországon is méltán népszerű Bud Spencer (született Carlo Pedersoli), akivel 2016-os halála előtt több közös képet is posztolt közösségi oldalain, és azóta is gyakran emlékszik meg róla a ketrecharcos unoka.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik