Kép: Mayweather üzent az ismét visszavonuló McGregornak

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.08. 21:48
Mint arról beszámoltunk, Conor McGregor, korábban két súlycsoportban is világbajnok ír ketrecharcos ismét bejelentette a visszavonulását – nem kellett több Floyd Mayweather Jr. szintén visszavonult profi bokszolónak, az Instagramon üzent 2017-ben egyszer már legyőzött ellenfelének.

Az először 2016-ban, majd 2018-ban is visszavonuló Conor McGregor június elején a Twitteren közölte, hogy most már tényleg felhagy a profi sporttal. Az Instagram-oldalára posztolt is egy képet, amin egy „boldog visszavonulást, apa” feliratú torta látható – a fotó alatti kommentek között hamar feltűnt Floyd Mayweather is.„boldog visszavonulást, apa” feliratú torta látható – a fotó alatti kommentek között hamar feltűnt Floyd Mayweather is.

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.



„Ha nem tévedek, azt mondtad Mike Tysonnak, hogy legyőznél engem, ha másodszor is megmérkőznénk. Erre most visszavonulsz. Azt hittem, le akarod győzni a legjobbat. Ha mégis a visszatérés mellett döntesz, várni fogok rád, hogy újra megbüntesselek!” – írta McGregor fényképe alá Floyd Mayweather.

null

null



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik