Karanténok és halasztások a koronavírus miatt; Gulácsi szembenézett a hibáival

Vágólapra másolva!
2020.03.13. 00:20
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Karanténban a Real Madrid és a Juventus, elhalasztott BL-meccsek, tenisztornák, NBA- és NHL-idény, veszélyben a futball Európa-bajnokság: az egyre terjedő világjárvány mind jobban érezteti hatását a sportéletben is, megfertőződött sportolókról, törölt eseményekről, leálló küzdelemsorozatokról érkeznek a hírek, s még senki sem tudja, hol a vége. A koronavírus sportot érintő legfrissebb hírei három oldalon a pénteki számunkban.
Karanténban a Real Madrid és a Juventus, elhalasztott BL-meccsek, tenisztornák, NBA- és NHL-idény, veszélyben a futball Európa-bajnokság:
az egyre terjedő világjárvány mind jobban érezteti hatását a sportéletben is, megfertőződött sportolókról, törölt eseményekről, leálló küzdelemsorozatokról érkeznek a hírek, s még senki sem tudja, hol a vége. A koronavírus sportot érintő legfrissebb hírei három oldalon a pénteki számunkban.

Gulácsi Péter szembenézett a hibáival. Az esély felismerésén és megragadásán múlhat a karrier az EB Leipziggel BL-negyeddöntőbe jutó válogatott kapus szerint, aki pályafutása legrosszabb estéjéről, Julian Nagelsmannról, a harmonikus magánélet fontosságáról, valamint a lázasan végigvédett meccsről is beszélt lipcsei otthonában Babják Bencének.

Még tart a mese. Szabó Zoltánt, a szerb Szuperligában játszó Topolya SC vezetőedzőjét többek között a csapat fantasztikus szerepléséről, a szerbiai megítélésről és a remélt kalapácsvásárlásról is kérdezte Pietsch Tibor.

A süllyedés vége. Bajkai István, a magyar ökölvívók első embere a 300 milliós hiányról, a kiemelt sportági státusról, a fájó eredménytelenségről, a nem létező sportdiplomáciáról, az akadémiák működésének felülvizsgálatáról, a Harcsa-ügyről és a megújulásról. L. Pap István interjúja.

Lehetne rosszabb. A bombaerős A-csoportot elkerülte a magyar férfi teniszválogatott, amely Horvátországgal és Ausztráliával csap majd össze a Davis-kupa madridi szuperdöntőjében. Klein Ron írása.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Joan Canellas gyógyszerészként is nyugodtan dolgozhatna – de ő világbajnok kézilabdázó lett; Decsi Tamás sokszor kikapott Szilágyi Árontól, ám egy 15:2-es sikere örök emlék; Sok sportesemény marad el, de a török derbi egyelőre háboríthatatlan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik