Karanténkirály: 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.05.01. 11:46
Május 2-án Karanténkirály címmel indít új, 15 részes műsort a Sport TV, amelyben 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng majd a Karanténkirály trónjáért. A vetélkedőben komoly szerepet kap majd Scherer Péter is, aki pontozni fogja a produkciókat.

A Sport TV tehát versenyt hirdet egykori és jelenlegi válogatott sportolók számára. Erős névsor gyűlt össze, lesznek kézilabdázók(Fodor Csenge, Klivinyi Kinga, Császár Gábor, Lékai Máté és Ligetvári Patrik), kosárlabdázók(Dávid Kornél és Németh István), labdarúgók(Bogdán Ádám, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Sallai Roland és Vida Máté),jégkorongozók(Kangyal Balázs és Szuper Levente)és amerikaifocisták(Bencsics Márk és Kovács Sándor)is a mezőnyben.

feladatok között elméleti és gyakorlati tudást igénylő megmérettetések is lesznek, és mindenkinek elő kell állnia egy olyan különleges, egyedi produkcióval, amit az ország egyik legnépszerűbb színésze,Scherer Péterpontoz majd. Az is előfordul majd, hogy random sportcsapat szurkolójának kell beöltözni az otthoni ruhatárból, vagy hogy 10 állításból kell felismerni a saját sportága egyik neves szereplőjét. Persze nem a komoly feladatok lesznek többségében, és nagyon úgy néz ki, szem nem marad szárazon a hetente kétszer 45 percben jelentkező adások során. A műsor házigazdájának,Petur Andrásnakis újdonság lesz majd ez a feladat, hiszen saját otthonából vezényli majd le a küzdelmeket.Május 2-án indul a műsor, ésjúnius 20-án lesz a nagy finálé, akkor derül ki, ki lesz a „Karanténkirály”.(Fodor Csenge, Klivinyi Kinga, Császár Gábor, Lékai Máté és Ligetvári Patrik), kosárlabdázók(Dávid Kornél és Németh István), labdarúgók(Bogdán Ádám, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Sallai Roland és Vida Máté),jégkorongozók(Kangyal Balázs és Szuper Levente)és amerikaifocisták(Bencsics Márk és Kovács Sándor)is a mezőnyben.

feladatok között elméleti és gyakorlati tudást igénylő megmérettetések is lesznek, és mindenkinek elő kell állnia egy olyan különleges, egyedi produkcióval, amit az ország egyik legnépszerűbb színésze,Scherer Péterpontoz majd. Az is előfordul majd, hogy random sportcsapat szurkolójának kell beöltözni az otthoni ruhatárból, vagy hogy 10 állításból kell felismerni a saját sportága egyik neves szereplőjét. Persze nem a komoly feladatok lesznek többségében, és nagyon úgy néz ki, szem nem marad szárazon a hetente kétszer 45 percben jelentkező adások során. A műsor házigazdájának,Petur Andrásnakis újdonság lesz majd ez a feladat, hiszen saját otthonából vezényli majd le a küzdelmeket.Május 2-án indul a műsor, ésjúnius 20-án lesz a nagy finálé, akkor derül ki, ki lesz a „Karanténkirály”.

Az első adásban, szombaton 19:45-től a Sport1-ena magyar kézilabda-válogatott és Telekom Veszprém két kiválósága,Lékai Máté és Ligetvári Patrikcsap majd össze. Ligetvári hivatalosan ugyan még a Logrono La Rioja játékosa, de már biztosan nem játszik a spanyol klubcsapatában nyári klubváltásáig.

Az első két adás:

Karanténkirály, 1. nyolcaddöntő – Lékai vs Ligetvári:május 2., szombat 19:45, Sport1

Karanténkirály, 2. nyolcaddöntő – Bogdán vs Vida: május 5., kedd 19:45, Sport1

Az első adás előzetese

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik