Jótékonyság: a Liuék és a női kéziválogatott is segít

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.02. 09:51
null
Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang is segít (Fotó: Lékó Tamás)
Az Európa-bajnokságon szereplő női kézilabda-válogatott egy aláírt mezt ajánlott fel, de az első magyar téli olimpiai aranyat megnyerő versenyzők által aláírt pólóra is lehet licitálni a „Jónak lenni jó” kampányban.

 

Történelmi pillanat volt, amikor Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang megszerezte Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét Pjongcsangban. Többek között a versenyzők által aláírt olimpiai pólót lehet megvásárolni a Jónak lenni jó adománygyűjtő akciójában. A befolyó összeget idén a közmédia a cukorbeteg fiatalok támogatására és táboroztatásának segítésére ajánlja fel.

A Médiaklikk oldalán további hírességek felajánlott tárgyaira is lehet licitálni, például Polgár Judit dedikált üveg sakk-készletére, Görbicz Anita kézilabdájára, Kovacsics Anikó mezére, amelyet a női válogatott többi tagja is aláírt.

Eddig már több mint 2.5 millió forint gyűlt össze. Az akció december 16-ig tart, amikor egész napos műsorfolyammal várja a nézőket a közmédia. További tárgyakat a jonaklennijo@mtva.hu e-mail-címre lehet küldeni. A felajánlások mellett folyamatosan hívható a 13 630-as adományvonal is, aki ezt a számot tárcsázza, hívásonként 250 forinttal támogatja a cukorbeteg gyerekeket és fiatalokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik