Túl van az agyrázkódáson Kiss Tamás, a felcsútiak középpályása, és bízik benne,
hogy ismét betalál Dibusz Dénes kapujába. A labdarúgó NB I 11. fordulójának beharangozói.

Szombaton irányítja először új csapatát Miriuta László, aki az Astra Giurgiu ellen próbálja győzelemre vezetni a nagyszebenieket.

A szövetség felkérte Csoknyai Istvánt, hogy a jövő heti két Eb-selejtezőn irányítsa a férfi kézilabda-válogatottat – az egyeztetés tart. A Nemzeti Sport Csoknyait és Mocsai Lajost is megszólaltatja.

Sebastian Vettel elismerte, az idén sem ő, sem a Ferrari nem végzett elég jó munkát a Mercedeshez képest, de úgy véli, autója sem került elegendő alkalommal domináns helyzetbe.

A szombaton kezdődő budapesti birkózó-világbajnokságon mindhárom fogásnemben vannak éremesélyeink – remélhetőleg legalább az öt évvel ezelőtti termést sikerül betakarítani.

Eddigi legsikeresebb nyári ifjúsági olimpiáját teljesítette a magyar delegáció Buenos Airesben: versenyzőink 12 arany-, 7 ezüst- és 5 bronzérmet szereztek. Kulcsár Krisztián MOB-elnök szerint a számok önmagukért beszélnek.

„Amikor kellett volna a segítség, senki sem jött oda, senki sem segített. Igaz, az elnökségem összetétele nem rajtam múlott.” Interjú Erdei Zsolttal.

• És ha szombat, akkor Hosszabbítás melléklet, az induló Kemény Dénes-sorozattal.