Húsvét: Hosszú tojást keresett, Ribéry nyúlnak öltözött

KOVÁCS ERIKAKOVÁCS ERIKA
Vágólapra másolva!
2019.04.23. 11:34
Szilágyi Áron kiadós edzéssel, de sportolóink többsége is munkával köszöntötte a húsvéti ünnepeket.
Ugyanolyan hétfő volt, mint a többi. És mégsem. Egyfelől persze sportolóink nagyobb részét az edzőteremben találta az ünnep (a felkészülés szent, az év fő versenyei meg közelednek), másfelől viszont sokan közülük nem felejtették el a közösségi oldalaikon megemlíteni azt sem, hogy ez bizony húsvéthétfő.Kapás Boglárkának ráadásul duplán ünnep volt ez a nap, Virth Balázs tanítványát nemcsak kölnivel locsolták hétfőn, hanem 26. születésnapja alkalmából tortával és virággal is kedveskedtek neki szerettei – no meg persze egy jó nagy üveg mogyorókrémmel, azt ugyanis az uszodák világában és azon kívül is tudja mindenki, hogy a riói bronzérmes odáig van ezért az édességért.


Franck Ribéry
már apaként ünnepelt hétfőn, és mivel a Bayern München francia futballistája úgy véli, hogy „egy apának mindent meg kell tennie gyermekei boldogságáért”, nyúlnak öltözött, s fiainak és lányainak segített megkeresni a kertben a tojásokat és az ajándékokat.

A tojáskereséshez Hosszú Katinka segítséget kért és kapott: kutyájával együtt bóklászott a kertben, arról viszont nem szól a fáma, hogy az eb által fellelt tojások épségben kerültek-e háromszoros olimpiai bajnokunk kezébe…


Szilágyi Áron és társai már a szöuli nemzetközi edzőtáborban dolgoznak a hétvégi GP-viadal előtt: olimpiai bajnokunk egy kiadós iskolázással ünnepelt hétfőn.

Shane Tusup továbbra is új szerelmének, a golfozásnak hódol – egy filter segítségével nyúlként is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik