Hosszú Katinka: robot a vízben; Holender: inkább a bronz, mint a gólkirályság

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.01. 22:21
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Hosszú Katinka a vízben robot szeretne lenni, és még ott van benne a tüske a 200 pillangón elbukott vb-indulás miatt. A háromszoros olimpiai bajnok úszó Kovács Erikának a debreceni országos bajnokság után elmondta, hogy kissé elbízta magát a verseny előtt, de a vegyes számokban már igencsak elégedett az időkkel, és válása után immár a múlt sem húzza vissza.
Hosszú Katinka a vízben robot szeretne lenni, és még ott van benne a tüske a 200 pillangón elbukott vb-indulás miatt.
A háromszoros olimpiai bajnok úszó Kovács Erikának a debreceni országos bajnokság után elmondta, hogy kissé elbízta magát a verseny előtt, de a vegyes számokban már igencsak elégedett az időkkel, és válása után immár a múlt sem húzza vissza.

Holender Filip a nyáron távozik a Honvédtól, de ha választhat, nem gólkirályi címmel, hanem egy újabb bajnoki éremmel tenné ezt. A svájci Luganóba szerződő válogatott játékos emellett a Magyar Kupát is szeretné megnyerni, ha már úgy érzi, élete legjobb formájában futballozott az elmúlt hónapokban. Pietsch Tibor interjúja.

A búcsút kissé elrontotta az U17-es labdarúgó-válogatott, de a lényeg, az Eb-kvalifikáció sikerült. Az elitkör végén kötelező a mustra: kiből mi lehet, kikből profitálhat hosszú távon is a magyar futball. És ezt sem ártott felidézni, hogy korábban a mai sztárok közül kik villogtak 17 évesen.

Székely Norbert Amerikában sorra látogatta a potenciális válogatottakat, de nem lett sokkal okosabb. Az Európa-bajnokságra készülő női kosárlabda-válogatott kapitánya sérülésekről, centergondokról, a Krivacsevics-ügyről és a Sopron Basket Euroliga-esélyeiről is beszélt Bobory Balázsnak.

És ha kedd, akkor ezúttal WTCR-melléklet 4 oldalon – ha már Michelisz Norberték számára a hétvégén rajtol az idény.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik