Honvéd: jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott az Ultras Kispest

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.14. 08:24
Anita és Zoé nagy küzdő. A 11 éves ikerpár csecsemőkorában már túlélt egy vesedaganatot, igaz, az orvosok mindkettőjüknek eltávolították az egyik veséjét. A doktorok akkor nem titkolták, idővel Anitának biztosan, Zoénak minden valószínűség szerint új szervre lesz szüksége.

Az az idő, sajnos, eljött, Anita már túl van egy beavatkozáson, ám a szervezete kilökte a beültetett vesét. A család helyzetét nehezíti, hogy édesanyjuk egyedül neveli a lányokat, öröm az ürömben, hogy sokan összefogtak a Gyulai István Általános Iskolába járó gyermekek megsegítésére.

Az intézmény keretében működő Stromfeld Alapítvány kezdeményezéséhez csatlakozott az Ultras Kispest, amelynek tagjai arra kérnek mindenkit, hogy hozzájuk hasonlóan vegyenek részt a szeptember 15-én reggel 9 órakor kezdődő jótékonysági futáson. A pesterzsébeti Kakasdombon rendezendő eseményen – óvodástól kezdve, iskoláson és felnőtten át a nyugdíjasig – bárki indulhat.

Lehet választani a 200, az 500 és az 1000 méteres táv között, a nevezési díj 500 forint, a befolyó összeget a gyógykezelésre fordítják. Eredményt nem hirdetnek, ugyanakkor reméljük, a végén két győztes lesz: Anita és Zoé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik