Golf: Tiger Woods biztosan nem játszik a Ryder-kupán

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.08.14. 10:13
A világ legismertebb golfozója, az amerikai Tiger Woods bejelentette, hogy nem tud részt venni az idei Ryder-kupán, az amerikai és európai csapat hagyományos, kétévenként sorra kerülő összecsapásán.

Woodsnak nagyon pechesen alakult az éve: márciusban meg kellett műteni a hátát, három hónapig nem játszhatott, így 2014 első két Major-versenyén sem lehetett ott, majd a British Openre visszatért, ám ott gyengén szerepelt, a két hete rendezett PGA Championshipen pedig két nap után kiesett.márciusban meg kellett műteni a hátát, három hónapig nem játszhatott, így 2014 első két Major-versenyén sem lehetett ott, majd a British Openre visszatért, ám ott gyengén szerepelt, a két hete rendezett PGA Championshipen pedig két nap után kiesett.

A gyengébb eredmények ellenére az amerikai sztársportoló szeretett volna a Ryder-kupán részt venni, és Tom Watson, az amerikaiak kapitánya is komolyan fontolgatta szerepeltetését, ám Woods szerda este jelezte, hogy újabb hátsérülése miatt biztosan nem játszhat szeptemberben.

A 38 éves játékos elmondta, hogy mostani problémájának nincs köze a márciusi sérüléséhez, egyben jelezte, hogy tervei szerint decemberben saját tornáján tér majd vissza.

Az idei Ryder-kupát szeptember 23. és 28. között a skóciai Perthshire-ben rendezik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik