Fél áron látogatható az ország legnagyobb hajókiállítása!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.19. 13:30
Csütörtökön nyitja meg kapuit a Budapest Boat Show! (x)

 

Február 22 és 25. között várja a hajósokat, illetve a hajózás iránt érdeklődőket a Budapest Boat Show a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A kiállítást eredetileg a Budapest Motor Fesztivállal közösen rendezték volna meg, de annak sajnálatos elmaradása miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy a jegyárakat is módosítják, ennek köszönhetően az idén fél áron lesz látogatható a kiállítás.

Az árak csökkenése nem jelenti azt, hogy kevesebb látnivaló, érdekesség vagy program várja az érdeklődőket. Sőt az idei Budapest Boat Show még izgalmasabb lesz, mint tavaly, hiszen nemcsak hogy több kiállító mutatkozik be, nagyobb területen, de a 2017-es évinél is több hajó lesz látható.

A hajók között számos újdonság, köztük egy magyarországi, illetve egy világpremier is helyet kap, mivel a Bavaria itt mutatja be először a világon az új E széria legújabb, teljes mértékben elektromos hajtással készült hajóját, amelyet kifejezetten a Balatonra fejlesztett a hajógyár, szorosan együttműködve a magyar képviselettel. De itt láthatja először a hazai közönség a Hun-Yachts Kft. új 6 méteres motoros hajóját is. További érdekesség lesz a Hírös Yacht Club Kft. WaveBoat 444 modellje, amely egy jet-ski meghajtású hajótest, amit kevesebb mint fél perc alatt szét lehet választani egymástól. Mindemellett természetesen újra megtalálhatók lesznek a hazánkban forgalmazott vitorlás, motoros és elektromos hajók, illetve a hajózáshoz kapcsolódó minden szolgáltatás és felszerelés.

A Budapest Boat Show hagyományosan számos interaktív programmal készül a Programszigeten, ahol a szárazföldi vitorlás szimulátor és a demo vitorlás mellett újra helyet kap a 40m2-es Bemutató Medence, olyan programokkal, mint a próbavitorlázás, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának bemutatója vagy a SUP jóga.

A Generali Kikötő Színpad ismét izgalmas előadásnak lesz a helyszíne. Itt mind az érdeklődők, mind a szakma megtalálja a számára érdekes beszélgetéseket olyan témákban, mint versenyzőink élménybeszámolói, a Kékszalag vagy a balatoni hajózás újdonságai.

 

A kiállítás hajóvezetői engedéllyel mindennap kedvezményesen látogatható a helyszínen vásárolt belépővel, aki pedig online szeretné megváltani jegyét, az látogasson el a http://boatshow.hu/hu/belepojegy-arak weboldalra.

A Budapest Boat Show fő támogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlásszövetség és autós partnere az Audi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik