Evezés: visszavonult a britek olimpiai bajnoka

Vágólapra másolva!
2020.04.03. 22:12
Bejelentette visszavonulását Tom Ransley olimpiai bajnok evezős, mivel számára már túl messze van a jövő nyárra halasztott tokiói olimpia.

„Evezősként nekem vége. Húsz év és két olimpiai érem után rá kellett jönnöm, hogy már nincs bennem több. A tokiói olimpia elhalasztása zárta le végleg a döntésemet” – mondta pénteken a 34 éves sportoló, aki négy éve Rióban nyolcpárban nyert aranyérmet, a 2012-es, londoni játékokon pedig bronzérmesként zárt a brit hajóval.„Evezősként nekem vége. Húsz év és két olimpiai érem után rá kellett jönnöm, hogy már nincs bennem több. A tokiói olimpia elhalasztása zárta le végleg a döntésemet” – mondta pénteken a 34 éves sportoló, aki négy éve Rióban nyolcpárban nyert aranyérmet, a 2012-es, londoni játékokon pedig bronzérmesként zárt a brit hajóval.

Ransley egy barátját idézve úgy fogalmazott, ha valaki már nem szeret valamit csinálni, akkor nem tudja a maximumot nyújtani. Ezzel arra utalt, hogy már a tokiói játékok halasztása előtt is kétségei voltak a folytatással kapcsolatban, noha azt tervezte, ismét kivívja helyét a nyolcasban, majd a japán fővárosban vonul vissza.

A tokiói olimpiát a múlt héten halasztották 2021-re, majd ezen a héten az új időpontját is kijelölték, a rajt jövő július 23-án lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik