Edzőből átmenetileg gyógyszerész; Önkéntes pingpongkarantén

Vágólapra másolva!
2020.03.23. 23:12
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Miközben a NOB elnöke, Thomas Bach együtt érző, egyben biztató hangvételű levelet írt a Tokióra készülő sportolókhoz, világszerte mind többen kérik, követelik a nyári olimpia elhalasztását. Dick Pound, a NOB kanadai tagja egy interjúban elárulta, megszületett a döntés a halasztásról, ám mivel ezt még hivatalosan nem jelentették be, a kanadaiak és az ausztrálok már elhatározták, hogy ha az idén mégis megrendezik a játékokat, sportolóik nem utaznak el a japán fővárosba. NS-összeállítás

• Dobos Barnának, a ZTE korábbi vezetőedzőjének felszabaduló idejében van lehetősége a szakmájában, a családi patikában gyógyszerészként dolgozni, de záros határidőn belül visszatérne a futballpályára. Tősér Norbert interjúja

• Pingpongos karantén. Az olimpiai kvalifikációra hajtó Majoros Bence és válogatottbeli társa, Szudi Ádám önként zárta magára egy nyírbátori pingpongcsarnok ajtaját, hogy két hétig karanténba vonulva készüljenek a jobb időkre.

• Xavi és a japán konyha. Danilo, a Honvéd korábbi támadója a katari hétköznapokról, a világsztárról, valamint az utcai futball öröméről is beszélt Pietsch Tibornak.

• Ki nem csordult könny. Előre nem tervezve fejezte be profi karrierjét a korábbi magyar válogatott hátvéd Laklóth Anna, de a kosárlabda-bajnokság lefújásának hírére elpityeredő játékosban nincs keserűség, és Fazekas Zoltánnak azt is elárulta, hogy a jövőben sportigazgatóként dolgozik tovább a BEAC-nál.

• A KoroNapló legújabb fejezetében Pádár Krisztián, a Fakel Novij Urengoj röplabdázója arról ír, nem látja sok értelmét annak, hogy felfüggesztették a sorozatot, vízuma pedig már csupán két hónapig érvényes, a jelenlegi helyzetben viszont csak a moszkvai házuk aljában lévő kisboltig megy el.

 


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik