E-sport: a Real Madrid sztárja saját csapatot indított

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.02.03. 10:46
null
Gareth Bale is beszállt az e-sportba (Fotó: AFP)
A Real Madrid labdarúgója, Gareth Bale társtulajdonosként e-sportcsapatot alapított Ellevens Esports néven – jelentették be hivatalos közleményben. A walesi futballista társa egy korábbi profi labdarúgó, Larry Cohen.

 

A Gareth Bale által alapított Ellevens Esports már be is nevezett a februári FIFA-világkupára, nem meglepő módon a futballszimulációs játékban indít először csapatot. A tervek szerint a következő hónapokban újabb játékokkal (CS:GO, Rocket League, Fortnite) bővül a paletta.

„A pályán mindig győzni akarok, ezt az attitűdöt fogja képviselni az Ellevens Esports is. Vannak hasonlóságok a futball és az e-sport között, ugyanolyan elkötelezettséget és áldozatokat követel a csúcsra jutás mindkét sportágban. Világklasszis játékosokat szeretnénk igazolni a csapatunkba. Az új tehetségek felkutatása is része ennek az izgalmas kalandnak” – idézi Gareth Bale-t az Ellevens Esports közleménye.


Gareth Bale nem az első profi sportoló, aki befektetett az e-sportba: korábban többek között Michael Jordan, Steph Curry, Kevin Durant, Fernando Alonso és Odell Beckham Jr. is megtette ugyanezt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik