Darts-vb: James Wade bocsánatot kért a szerdai viselkedéséért – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.20. 14:19
null
James Wade szerdán sok szurkolóban ellenszenvet váltott ki viselkedésével (Fotó: PDC)
Elnézést kért sportszerűtlen viselkedéséért James Wade, aki szerdán, a londoni PDC-dartsvilágbajnokság második fordulójában rendezett mérkőzésen beleordított a japán Aszada Szeigo arcába, miután megnyerte ellene a második szettet.

 

„Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy bocsánatot kérjek Aszada Szeigótól, a szurkolóktól és a PDC-től a tegnap esti cselekedeteimért. Aki nyomon követi a pályafutásomat, tudja, hogy ez a fajta magatartás nagyon távol áll tőlem, éppen ezért csalódtam magamban, ahogy a színpadon és a meccs utáni interjúm során viselkedtem” – írta a Twitteren Wade, aki a mérkőzés után úgy nyilatkozott, azért ordított rá Aszadára, mert szeretett volna neki lelki fájdalmat okozni.




„Mielőtt felsétáltam volna a színpadra, óriási harcot vívtam magammal a hipomániám miatt, ami bármikor kitörhet belőlem. Ez nálam jobban senkit sem bosszant. Még egyszer bocsánatot kérek, remélem, az emberek nem kételkednek abban, hogy megbántam a tettemet” – tette hozzá a világranglista 9. helyezettje, aki a harmadik fordulóban a holland Jelle Klaasennel vagy honfitársával, Keegan Brownnal találkozik a vb-n.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik