Darts PL: Gurney hazai közönség előtt legyőzte a világbajnokot

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.03.29. 23:19
null
Gurney nagyot játszott (Fotó: Twitter/PDC)
Belfastban a darts Premier League 8. fordulójában Daryl Gurney 7–5-re legyőzte a világbajnok Rob Crosst. A hollandok rangadóját Michael van Gerwen nagyon simán nyerte meg.

 

Lüktető meccs volt Gary Anderson és Mensur Suljovic csatája, csaknem végig döntetlen körüli eredménnyel. Azonban 4–3 után a skót klasszist már lehetett megállítani. Igaz, Suljovicnak még az utolsó legben is volt esélye, hogy 6–6-ra mentse a meccset, de a végét nem bírta, Anderson 7–5-re győzött.

Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld, vagyis a hollandok rangadójának elején röpködtek a 180-asok. A világelső Van Gerwen ezzel együtt nem sok esély hagyott honfitársának, simán hozta a találkozót 7–2-re, 104.47-es körátlag mellett.

A hazai közönség előtt dobó Daryl Gurney nem kezdett jól a világbajnok Rob Cross ellen, de 2–4 után 5–4-re fordított. Cross egyenlített 5–5-re, ám utána a publikum belehajszolta Gurneyt a győzelembe. Az északír összesen kilencszer dobott 180-at, és így még rosszabb körátlag (98.53 és 100.16) mellett is megnyerte a csatát.




DARTS PREMIER LEAGUE
8. ÁLLOMÁS, BELFAST

Mensur Suljovic (osztrák)–Gary Anderson (skót) 5–7
Michael Smith (angol)–Gerwyn Price (walesi) 7–2
Raymond van Barneveld (holland)–Michael van Gerwen (holland) 2–7
Daryl Gurney (északír)–Rob Cross (angol) 7–5
Simon Whitlock (ausztrál)–Peter Wright (skót) 6–6

Az állás:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik