Darts PL: ezért nem halljuk ma (sem) a legegyedibb 180-at

Vágólapra másolva!
2018.04.26. 18:51
Manchesterben a 13. állomásához érkezik a darts Premier League-sorozat, de a korábbi estékhez hasonlóan hiányozni fog a porondról a sportág egyik emblematikus figurája, Russ Bray játékvezető.

A PDC dartsversenyeit itthonról követő tömegek számára Russ Bray ugyanakkor vált ismertté, mint Phil Taylor vagy Raymond van Barneveld. Csakhogy ő nem a nyilakat dobálja, hanem a részeredményeket közli a közönséggel és a jegyzőkönyveket vezetőkkel. Legfőbb ismertetőjele, hogy úgy mondja a 180-at, ahogy senki más a világon.

Ám a nagy versenyek állandó szereplőjeként ismert Bray az elmúlt hetekben eltűnt a Premier League-ből, ami miatt persze elindultak a találgatások. Bray csütörtök este sem lesz ott Manchesterben, de nem kell rosszra gondolni!

A játékvezető az elmúlt hetekhez hasonlóan a PL helyett világot lát, ezen a hétvégén a PDC ázsiai ágának makaói versenyén vezet mérkőzéseket.

Nem kell sokáig nélkülöznünk Brayt, a jövő héten Birminghamben ismét a Premier League porondján áll majd, és természetesen nem maradhat le a május 17-i londoni fináléról sem.


DARTS
PREMIER LEAGUE
20.00:
13. állomás, Manchester (Tv: Sport2)
Benne:
Peter Wright (skót)–Michael Smith (angol)
Daryl Gurney (északír)–Michael van Gerwen (holland)
Simon Whitlock (ausztrál)–Gary Anderson (skót)
Raymond van Barneveld (holland)–Rob Cross (angol)
Michael Smith (angol)–Michael van Gerwen (holland)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik