Darts: kilencen helyettesítik Gary Andersont a PL-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.04. 14:10
Nem lesz állandó helyettese a 2019-es darts Premier League-ben a sérülés miatt visszalépő Gary Andersonnak – jelentette be hivatalosan a PDC.

A 48 éves skótot az első kilenc állomáson (alapszakasz) egy helyi kedvenc helyettesíti majd. Így például Nathan Aspinall és Dimitri Van den Bergh is tábla elé lép a sorozatban.Nathan Aspinall és Dimitri Van den Bergh is tábla elé lép a sorozatban.

Anderson a hátfájdalmai miatt döntött úgy, hogy az elkövetkezendő hónapokban a pihenésre és a kezelésre koncentrál, hogy ne kockáztassa további karrierjét.

Az első fordulóban, Newcastle-ben éppen Chris Dobey ugrik majd be Anderson helyett. Kettejük negyedik körös összecsapása az egyik legjobb meccs volt a legutóbbi világbajnokságon (Anderson 4:3-ra nyert).

Glen Durrant, az aktuális BDO-világbajnok nemrég megszerezte a PDC-nél a Pro Tour-kártyát, így részt vehet PDC-s versenyeken.

Fontos! Természetesen az összesített eredményekbe nem számítanak bele a beugrók eredményei, viszont az aktuális ellenfeleik ugyanúgy megkapják az eredményért járó pontot/pontokat.

Íme, ők kilencen helyettesítik Gary Andersont:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik