Darts: Durrant 1.8 millió forintot adna Lewis zenéjéért

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.07.16. 19:04
null
Glen Durrant féltékeny Adrian Lewis zenéjére
Glen Durrant nem mindennapi kéréssel fordult Adrian Lewishoz: az angol dartsos ötezer fontot, azaz több mint 1.8 millió forintot ajánlott honfitársának azért, hogy lemondjon a bevonuló zenéjéről. Lewis azt hitte, Durrant viccel, pedig nem erről van szó.

Durrant az év elején váltott át a BDO szervezettől a PDC-hez, amelynél korábbi bevonuló zenéje – a Papa's Got a Brand New Pigbag a Perfecto Allstarz feldolgozásában – már foglalt volt. Durrant ezért más zenével próbálkozott, de az eddigiek közül egyikkel sem volt kibékülve, a jelenlegi Oasis-dalt nem is szereti...

A hét végén kezdődő World Matchplay első fordulójában ráadásul Adrian Lewis ellen játszik, és irtózik a gondolattól, hogy az ellenfele az „ő zenéjére” vonul a színpadra.

„Szürreális élmény, nehéz próbatétel lesz Adriannel játszani. Ő a Pigbagre vonul be, én nem, pedig ez a dal plusz öt százalékot jelenthet a játékomban” – mondta Durrant a BBC-nek az 1981-es punk-jazz dalról, amelyet 1995-ben dolgozott fel az angol Paul Oakenfold Perfecto Allstarz néven.

„Beszéltem már Adie-vel, ötezer fontot ajánlottam, hogy lemondjon erről a dalról, ennyit bőven megér nekem. Úgy nézett rám, azt hitte, viccelek, pedig nagyon is komolyan gondolom, nem találok megfelelő bevonuló zenét. A mostani Oasis-számot nem is szeretem – folytatta a middlesbrough-i Durrant. – Ez egy manchesteri zene. Nem is értem, az a menedzsmentem dolga, hogy az ilyen dolgokat megoldja, de ezzel nagyon mellényúlt. Prágában a legelső zenémre váltottam (a You Get What You Give a The New Radicalstól – a szerző), de az sem hozta vissza a Pigbag érzését.”

Azért hozzátette, a bevonuló zene körüli mizéria nem szegheti kedvét, hiszen ez lesz az eddigi legfontosabb versenye a PDC-nél.

A SZÓBAN FORGÓ DAL:

A World Matchplay szombaton kezdődik és jövő vasárnap ér véget, Durrant és Lewis mérkőzésére vasárnap este kerül sor. A tornát a Sport Tv közvetíti.

PDC DARTS WORLD MATCHPLAY
AZ 1. FORDULÓ PÁROSÍTÁSA ÁGRAJZ SZERINT

Michael van Gerwen (holland)–Steve Beaton (angol)
Adrian Lewis (angol)–Glen Durrant (angol)
James Wade (angol)–Jeffrey de Zwaan (holland)
Mensur Suljovic (osztrák)–Jermaine Wattimena (holland)
Michael Smith (angol)–Jamie Hughes (angol)
Dave Chisnall (angol)–Max Hopp (német)
Gary Anderson (skót)–Danny Noppert (holland)
Nathan Aspinall (angol)–Mervyn King (angol)
Rob Cross (angol)–Chris Dobey (angol)
Darren Webster (angol)–Krzysztof Ratajski (lengyel)
Gerwyn Price (walesi)–Stephen Bunting (angol)
Ian White (angol)–Joe Cullen (angol)
Peter Wright (skót)–Vincent van der Voort (holland)
Simon Whitlock (ausztrál)–John Henderson (skót)
Daryl Gurney (északír)–Ricky Evans (angol)
Jonny Clayton (walesi)–Keegan Brown (angol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik