Csupasport: tigris elől futott az Ultrabalaton-rekorder

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.07. 15:36
Dan Lawson az egyik legjobb ultrafutó, az Ultrabalaton pályacsúcsa is az övé. A Csupasportnak adott interjújában beszélt magyar és külföldi versenyeiről is – a dzsungelben nem várt ellenféllel találkozott...

„A futás békét hoz nekem. Hálás vagyok, hogy mindennap egységben lehetek a természettel. Ultrafutóként egy merész és lelkes közösség tagja lehetek, amellyel földünk lélegzetelállító és tiszteletet parancsoló helyein fordulhatok meg. Hiszem, hogy futásra születtünk és határtalan lények vagyunk, akik bármire képesek, amit a fejükbe vesznek” – szól a brit Dan Lawson ultrafutó életének mottója, akit nemcsak kiváló eredményei és rekordjai tettek híressé, hanem színes egyénisége is. „A futás békét hoz nekem. Hálás vagyok, hogy mindennap egységben lehetek a természettel. Ultrafutóként egy merész és lelkes közösség tagja lehetek, amellyel földünk lélegzetelállító és tiszteletet parancsoló helyein fordulhatok meg. Hiszem, hogy futásra születtünk és határtalan lények vagyunk, akik bármire képesek, amit a fejükbe vesznek” – szól a brit Dan Lawson ultrafutó életének mottója, akit nemcsak kiváló eredményei és rekordjai tettek híressé, hanem színes egyénisége is.

A teljes interjút elolvashatják a Csupasport.hu oldalon, ahol egyrészt tippeket is adunk, milyen egészséges étrendeket állítsunk össze, ha már újév és a fogadkozások ideje van, és átnéztük azt is, mit kell tartalmaznia egy túrázásra vitt családi egészségügyi csomagnak, ami nélkül azért ne induljunk el hosszabb kirándulásra a gyerekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik