Csupasport: Szilágyi Áron órán belül futotta a 10.5 km-t

Vágólapra másolva!
2019.04.05. 21:31
A kétszeres olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron (és párja, Betti) is rajthoz állt a hétvégi Generali Runner's World Runon, 10.5 kilométert futottak a balatonfüredi megméretésen.

„Nagyon nagy szerencsénk volt az idővel, végig sütött a nap, húsz fok fölé emelkedett a hőmérséklet. Bettivel nagyon jól éreztük magunkat, olyan tempóban futottunk, hogy kicsit azért kihívás is legyen, de nem szakadtunk meg. Jól akartuk érezni magunkat, ami sikerült is, jólesett” – mondta Szilágyi Áron a csupasport.hu oldalnak adott interjújában, amelyet ide kattintva teljes terjedelmében elolvashat.„Nagyon nagy szerencsénk volt az idővel, végig sütött a nap, húsz fok fölé emelkedett a hőmérséklet. Bettivel nagyon jól éreztük magunkat, olyan tempóban futottunk, hogy kicsit azért kihívás is legyen, de nem szakadtunk meg. Jól akartuk érezni magunkat, ami sikerült is, jólesett” – mondta Szilágyi Áron a csupasport.hu oldalnak adott interjújában, amelyet ide kattintva teljes terjedelmében elolvashat.

A szabadidős portál állandó bloggere, Vágó Bogi újabb szellemes írásában arról elmélkedik, miről elmélkedik egy ultrafutó ultrafutás közben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik