Csupasport: nemcsak napozni lehet a parton, edzeni is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.08. 20:31
Ha netán a tenger- vagy a tóparti homokban támadna kedvünk tornázni, tegyük bátran! Előtte azonban érdemes megszívlelnünk néhány tanácsot, ha nem kórházban akarunk nyaralni.

Végre tombol a nyár! Az elmúlt hétvégén turisták tízezrei lepték el nagyobb tavainkat, hogy kiélvezzék az év első forró hétvégéjét. Tömegek álltak a lángossütödék, a fagylaltospultok előtt, és csapra verték a söröshordókat is.

Ami a mozogni vágyókat illeti, többen is a népszerű vízi- és strandsportokat választották: supozóktól, vitorlázóktól, strandröplabdázóktól és street (beach) workoutozóktól volt hangos a víz és a part. Akik az utóbbi mozgásformát választották, hamar megtapasztalták, milyen érzés a tűző napon, forró homokban edzeni.

Tavaly nyáron a Csupasport már írt arról, hogy milyen gyakorlatokat érdemes végeznünk tenger- vagy tóparton. Most azt gyűjtöttük csokorba, mire figyeljünk, ha homokban szeretnénk edzeni.

Oldalunkon ezen kívül olvashatnak interjút Szűcs Csabával, akinek maratoni távon futott 2:12.10-es országos csúcsa 26 esztendeje dacol az idővel és az új atlétagenerációkkal, valamint megtudhatnak egy-két bennfentes infót a Ultra Tisza-tóról (UTT), a koronavírus utáni időszak első nagy futóversenyéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik