Csupasport: ne fuss, ne triggerelj, ne takkerolj!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.14. 19:19
Pihenőnap a futásban – Bogi szerint számtalan módon el lehet ütni az időt akkor is, amikor éppen nincs edzés, ugyanakkor a szomszédokra is tekintettel kell lenni, ha netán a takarítást választanánk. Újabb rész a Csupasporton.

„Szerda délben elindulni, na még mit nem! Tudom, sokak szemében a pihenőnap értelmezhetetlen, és nem szerepel a szellemi szótárukban, de az egyszeri, halandó futónak jót tud tenni heti egy (két-három-négy) nap pihenő. Nyilván akkor nem zuhog az eső, nincs árnyékban negyven Celsius-fok, de ez most részletkérdés” – írja legújabb bejegyzésében Bogi, azaz Vágó Boglárka, a Csupasport állandó és népszerű bloggere.

Egyben fel is teszi a kérdést, hogy mit lehet csinálni azokon a napokon, amikor nem futunk? És ha már feltette, meg is válaszolja, és ad néhány hasznos tippet az olvasóknak. A Csupasporton ezen kívül olvashatnak Bódis Tamásról, aki harmadikként lefutotta a Privát Ultrabalatont, valamint az 52 éves skót ápolónőről, Donna Passról, aki egy patinás verseny miatt a kórházban, az éjszakai műszakok szüneteiben próbál 96 mérföldet futni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik