Csupasport: napi 3 kg csirkehús – Mr. Olympia sokkoló titkai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.15. 19:06
Címkék
Fénykorában Ronnie Coleman csaknem három kiló csirkét evett meg naponta, és bár a mája, a veséje és a szíve is jól működik, a nagy súlyok miatt talán sohasem lesz már képes rendesen járni.

„Egyáltalán nem volt sok, de egy átlagembernek hatalmas adagnak tűnhet, amit akkoriban fogyasztottam – mondta. – Napi hat alkalommal ettem négyszázötven gramm csirkét rizzsel. Ehhez az éjszaka közepén is fel kellett kelnem, mert alig fogyasztok zsírt és szénhidrátot, márpedig egy ilyen étrend mellett három óránként megéhezik az ember. De ehhez gyorsan hozzá lehet szokni.”„Egyáltalán nem volt sok, de egy átlagembernek hatalmas adagnak tűnhet, amit akkoriban fogyasztottam – mondta. – Napi hat alkalommal ettem négyszázötven gramm csirkét rizzsel. Ehhez az éjszaka közepén is fel kellett kelnem, mert alig fogyasztok zsírt és szénhidrátot, márpedig egy ilyen étrend mellett három óránként megéhezik az ember. De ehhez gyorsan hozzá lehet szokni.”

Ez ugyebár naponta csaknem három kilogramm, egész pontosan 2.7 kg csirke elfogyasztását jelenti, de még így is egészen elképesztő, hogy Coleman testzsírszázaléka fénykorában állítólag 0.33 százalék volt. Persze elmondása szerint ehhez a rengeteg edzés és a szigorú étrend mellett a jó genetika is kellett.

További érdekes részleteket megtudhat a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik