Csupasport: látványos és könnyen futható a Mókus kör

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.31. 21:24
A futók körében is egyre népszerűbbek a gombamód szaporodó instant körök. A Mókus kör ötletgazdája, Karlovitz Máté elárulja, miben látja a siker titkát.

„Az emberek több okból is szeretik az instant köröket. Aki nem ismer jó útvonalakat, akinek kell egy track, hogy ne tévedjen el, aki érmet gyűjt, aki versengeni akar, aki a közelben lakik, aki a távolból jön, így örül egy vezetett nyomnak, mind megtalálja a számítását. A befizetett nevezési díj pedig akkor sem veszik el, ha a kitűzött napra bejön a rossz idő, és máskor menne, vagy megbetegedne az induló – így nincs kockázat sem” – kezdi a versenyszervezőként is dolgozó terepfutó.„Az emberek több okból is szeretik az instant köröket. Aki nem ismer jó útvonalakat, akinek kell egy track, hogy ne tévedjen el, aki érmet gyűjt, aki versengeni akar, aki a közelben lakik, aki a távolból jön, így örül egy vezetett nyomnak, mind megtalálja a számítását. A befizetett nevezési díj pedig akkor sem veszik el, ha a kitűzött napra bejön a rossz idő, és máskor menne, vagy megbetegedne az induló – így nincs kockázat sem” – kezdi a versenyszervezőként is dolgozó terepfutó.

Arról, hogy mi a Mókus kör különlegessége, és hogyan szerezhetnek a kezdők és a rutinosabbak is élményt, acsupasport.huoldalán lehet olvasni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik