Csupasport: kutyás vágta Hummel-módra

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.06.06. 19:13
Címkék
Felesége, a korábbi válogatott labdarúgó Hummel-Smuczer Angéla rábeszélése nyomán kezdett el kutyával futni Hummel Zoltán, és tíz lépés után beleszeretett a sportágba. Ma már kétszeres Európa-bajnok.

Nap mint nap sokan futnak kutyával, így érthető, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a canicross. Ugyanakkor a műfaj több annál, mint egy jószággal edzeni, hiszen a két fél együtt, szárral összekötve fut.

„Kutyabolond voltam, ám tizenöt év után elvesztettem a kutyámat, és nem akartam másikat, mert féltem, hogy érzelmileg megint összetöröm magam. Aztán a feleségem nagyjából két év alatt rábeszélt, hogy igenis legyen kutyánk. Ez hat esztendeje történt, akkor érkezett a házhoz Fanta, a magyar vizsla” – mondta a Csupasportnak a kétszeres Európa-bajnok Hummel Zoltán.

A canicrossról szóló cikkünket elolvashatják ide kattintva,a Csupasport oldalon ezen kívül olvashatnak arról is, Arnold Schwarzenegger hogyan száműzte az étrendjéből a húst, és a vele készült interjúból jobban megismerhetik a terepfutó Varga Józsefet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik