Csupasport: kollégánk a legendás El Caminóról mesél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.18. 18:51
Címkék
Lukács Gábor, Nemzeti Sport-os kollégánk a Balaton körbesétálása után emelte a tétet, és az ősszel nekivágott a legendás El Caminónak.

„Ha valaki még csak néhány évvel ezelőtt is azt mondja nekem, egyszer majd lesz kedvem végigjárni az El Caminót, biztosan megmosolyogtam volna már a feltételezést is. Annyit tudtam akkoriban a Caminóról, hogy van egy út Észak-Spanyolországban, amelyen – leginkább keresztény emberek – egyedül nagyon sokat gyalogolnak, hogy végül elérjenek egy szent helyre. Ebből is látszik, hogy mennyire felszínes volt akkoriban a tudásom erről az egészről” – kezdi élménybeszámolóját Lukács Gábor. „Ha valaki még csak néhány évvel ezelőtt is azt mondja nekem, egyszer majd lesz kedvem végigjárni az El Caminót, biztosan megmosolyogtam volna már a feltételezést is. Annyit tudtam akkoriban a Caminóról, hogy van egy út Észak-Spanyolországban, amelyen – leginkább keresztény emberek – egyedül nagyon sokat gyalogolnak, hogy végül elérjenek egy szent helyre. Ebből is látszik, hogy mennyire felszínes volt akkoriban a tudásom erről az egészről” – kezdi élménybeszámolóját Lukács Gábor.

Háromrészes sorozatának nyitányából kiderül, mire jó egy furcsa könyv, és miért utazhat külön a hátizsák – a teljes cikk a csupasport.hu oldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik